Menu

Destinat a professionals de diferents àmbits artístics interessats a entrenar i treballar el cos com a eina expressiva.

Aquests entrenaments estan pensats per a potenciar les capacitats tant físiques como perceptives dels participants, i oferir un espai que possibiliti un joc actiu i flexible. Volem endinsar-nos en l’exploració del cos com a eina motriu i expressiva. Ens disposem a descobrir el nostre potencial físic a través de l’estudi del moviment, la conciencia corporal i el plaer de moure’s. Combinem pautes obertes d’exploració amb exercicis més guiats que ens ajudin a aprofundir i ampliar les possibilitats infinites del moviment.

** Política de pagaments i recuperacions de classes: Cada alumne pot recuperar 2 classes si fa curs sencer i 1 classe si fa mig curs, venint a una sessió d’algun altre curs que organitza La Visiva (Iniciació a la dansa contemporània amb l’Urša Sekirnik, Entrenaments matinals Cos com a terreny de joc amb Mireia de Querol Duran o Pràctiques entorn el cos i la creació amb l’Èlia Genís). Un cop fet el pagament del curs, no es poden tornar diners, ni guardar sessions per algun altre curs o trimestre.

Biografia

    MIREIA DE QUEROL

    Ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània, resident a Barcelona. Graduada en el Grau Superior de Dansa Contemporània (BA Modern Theatre Dans) a la Theatreschool, Amsterdam School of the Arts (AHK), a Holanda, 2003-2007. Paral·lelament també es llicencia en Humanitats a la Universitat Autònoma de Barcelona (2001-2008). Com a coreògrafa en solitari ha creat diverses peces, de les quals el sol I tots els altres (2011), va ser guanyadora del 3r Premi al Baltic Movement Contest de Gsansk, Polònia (juny 2011). Actualment i des del 2012 treballa amb les artistes Anna Rubirola i Cecilia Colacrai, formant el col·lectiu Big Bouncers, amb el qual han creat diverses peces, de les quals Big Bounce ha rebut el premi Sebastià Gasch, Aplaudiment a la creació emergent, FAD 2015. Forma part del Group la Borsa, el qual col·labora amb Thomas Hauert en la creació de la peça La mesura del desordre (Festival Grec 2015), i la peça Retrats Errants (Mercats de les Flors 2018), amb l'acompanyament de la Cia. Mal Pelo. També ha treballat en col·laboració amb altres creadores independents com Ona Fusté, Montserrat Iranzo, Ariadna Estalella, Anna Mustonen i Mara Smaldone. Recentment ha codirigit les peces El Garfi, una instal·lació inspirada en l'obra de l'artista Lola Lasurt, a la Fundació Brossa, Barcelona; i Bestiari Dixit, juntament amb Urša Sekirnik, en el marc del projecte “Balla'm un llibre” de l’APDC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya). Com a ballarina ha treballat amb coreògrafs com Kenzo Kusuda (Holanda) i amb la Companyia de Dansa Pla B, dirigida per Arantxa Sagardoy (Espanya). Ha treballat en diverses produccions amb el coreògraf i ballarí Albert Quesada (Bèlgica), i amb la Cia.Mudances, dirigida per Àngels Margarit. També ha col·laborat amb diversos coreògrafs com Angela Lamprianidou, Ariadna Estalella i Sebastián García Ferro. Com a professora ha impartit classes de dansa contemporània, composició i improvisació des de 2007 en diversos centres. Des del 2016 fins al 2021 forma part de l'equip docent del Conservatori Superior de Dansa de l'Institut del Teatre. Des del 2014 forma part de l'equip de direcció i gestió de l'espai de creació La Visiva. Des del 2012 fins al 2017 co-dirigeix la mostra de dansa contemporània Mostra IN SITU, amb seu a l'Arts Santa Mònica. Codirigeix la Jornada Motors de creació 2020, 2021 i 2022, projecte del APDC en col·laboració amb el CCCB i el Graner, Barcelona.


Curs passat:

Del: 19/04/2023 al 21/06/2023
cada dimecres de 9.30h a 11h
Curs sencer: 80€ (10 sessions) / Mig curs 50€ (5 sessions) / Classe solta: 12€
10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD

Curs passat:

Del: 18/01/2023 al 31/03/2023
Dimecres i divendres de 9:30h a 11h
Curs sencer: 176 € / Mig curs: 88 € / Classe solta: 12€
10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD