Menu

Missed Deadline explora la relació i les limitacions dels nostres cossos adults i envellits, el penediment de les decisions que no vam prendre o no vam poder prendre quan erem nens i el concepte científic del temps.

Missed Deadline tracta la pressió social per saber qui som a una certa edat explorant els temes interconnectats de la identitat, l’envelliment i els somnis. Hi ha una expectativa social de «terminis» que hem de complir al llarg de la nostra vida. Un d’aquests terminis és decidir qui volem ser. Parlem de complir els nostres somnis d’infantesa com a adults. Tanmateix, com que ens porta temps descobrir qui som, no sempre descobrim els nostres somnis quan som nens. Sovint ens agradaria haver començat alguna cosa quan érem més joves, o que haguéssim pogut saber abans. A causa de les limitacions físiques, la pressió de temps per començar a seguir una carrera s’accelera molt a la indústria de la dansa i l’esport.

El projecte es representa a través de les experiències personals de dansa de l’artista alhora que es relacionarà amb contextos més amplis.

Biografia

    Karolina Adamczak

    és una artista nascuda a Polònia, criada a Dublín, que actualment viu i treballa a Barcelona. Karolina treballa principalment en el camp de la imatge en moviment i el art en viu. L’obra de Karolina representa amb cruesa la condició humana en una societat moderna alienada. Karolina es va graduar a l’Institut d’Art, Disseny i Tecnologia de Dublín, Irlanda el 2021 amb un títol d’honor de primera classe en Arts. Karolina ha participat en múltiples exposicions d’art en viu a Irlanda, incloent Rebirth, organitzada pel col·lectiu Evil a Limerick el 2019, FOMO, organitzada per Livestock als Harold cross studios de Dublín el 2019 i Portals, una exposició d’art en viu en línia organitzada per Livestock a 2020. Karolina ha exposat recentment el seu treball a l’exposició de premis de postgrau Origins, 2021 a Lismore Castle Arts i a l’exposició RDS 2021 Visual Art Awards a la galeria RHA de Dublín, on va rebre el premi RDS Members’ Art Fund Award.


Mostra passada:

13-05-2022 20:00
Portes obertes del procés de creació