Menu

Plancton proposa un recorregut per formes abstractes que es mouen i són mogudes, i ens pregunta sobre la nostra relació com a humans amb els éssers diminuts que habiten sota l’aigua.

Espectacle de dansa per a infants de 4 a 7 anys.

Aquesta peça de dansa s’inspira en el Plancton, conjunt de microorganismes que viuen en suspensió en el fons marí, per a crear un espai on el públic transita i es deixa arrossegar. Aquest viatge vol ser una experiència que posa en relleu el moviment del cos, però també el moviment dels elements escènics: la llum, els materials, etc…

Fitxa artística

  Direcció Anna Rubirola
  Creació i interpretació Ursa Sekirnik, Elena Lalucat, Mireia de Querol
  Assistència en dramatúrgia Carlota Grau
  Música original Oriol Roca
  Disseny de llums Joana Serra i Sergio Roca
  Escenografia Maria Alejandre i Estel Cristià
  Vestuari Ursa Sekirnik
  Producció Anastàtica
  Amb el suport de Espai de creació La Visiva, Mercat de les Flors

Biografia

  Anna Rubirola

  Coreògrafa, intèrpret i docent resident a Barcelona.

  Actualment forma part del col·lectiu Big Bouncers juntament amb Cecilia Colacrai i Mireia de Querol, amb qui ha realitzat diferents peces (Big Bounce, Big Bounce Site Specific, OVNI, Jungla, Si estiguéssim Soles a l’Univers, seria una gran pèrdua d’espai….), entre altres. Big Bouncers ha rebut l’Aplaudiment a la Creació Emergent dels Premis Sebastià Gasch 2015, i una nominació a millor espectacle de dansa als Premis de la Crítica 2018.

  Actualment està dirigint la peça de dansa Poruszony Las per a la Pryzmat Company de Olsztyn, Polònia.

  Des del 2015 gestiona l’espai de creació La Visiva de manera conjunta amb Mireia de Querol i Ursa Sekirnik. També forma part de G.R.U.A (Grup de Recerca d’Universos Artístics) juntament amb Pere Faura i Claudia Solwat. G.R.U.A genera nous contextos d’exhibició artística com Caravana de Tràilers (Festival Grec/Festival Sismògraf, Festival TNT), i Tacet (Festival Grec). Forma part del Group LaBolsa que ha creat La Mesura del desordre amb direcció de Thomas Hauert estrenada al Festival Grec 2015. Anteriorment ha col·laborat en projectes de creació amb creadors com Pere Faura, Joao Lima, Maria Montseny, Mira Calix i Alexander’s Annex (Londres), Oriol Roca, i Vrak’ Trio (França). Ha treballat com intèrpret a diverses companyies: Àlex Rigola, Erre que Erre, Sol Picó, Iliacan, Búbulus, Array (Londres), F.& C. Ben Aïm (Paris). Ha participat en els projectes Caldera Express dirigits per Julyen Hamilton i John Jasperse. Ha dirigit la preparació física d’actors en produccions de teatre de Pau Carrió i Àlex Rigola, i creat la coreografia d’Enric V, Nit de Reis i Hamlet, de Pau Carrió. Imparteix cursos de dansa contemporania, improvisació i composició des de l’any 2000 a diferents centres internacionals.

  Des del 2016 és professora del CSD (Conservatori Superior de Dansa) de l’Institut del Teatre.